Контакти

Ако имате въпроси или желаете безплатна консултация, моля попълнете контактана форма или използвайте посочените телефони или имейл адрес за връзка

Имейл

office@ignconsult.com

Телефон

+359 879 03 89 89

Адрес

гр.София, ул. Филиповско шосе 15

F.A.Q.

Често задавани въпроси

Защо да се обърнем към счетоводна къща?

Съвременна тенденция е много фирми да възлагат на външни компании колкото може повече съпътстващи функции от бизнеса си, които не са пряко свързани с основната дейност, генерираща приходите.

Как да избера счетоводни услуги?

Когато трябва да се направи избор, който е ключов за дейността на компанията, детайлното проучване е задължително. Дори и да има разминаване в разбирането за „добри счетоводни услуги“, то желаният резултат винаги е обвързан с качество, коректност, изгодна цена, доверие.

Какви са разходите за външно счетоводство?

Като при повечето консултантски услуги разходите за външна компания са по-малки, отколкото бихте платили за поддръжката на ваш собствен счетоводен отдел. Затова и външните счетоводни услуги се радват на широка популярност. Конкретната цена на счетоводната услуга е в зависимост от сложността и обема на извършваните операции и дейности – брой фактури, оборот на компанията, заетият персонал и други специфични изисквания.

Мога ли да регистрирам фирма с капитал от 2лв.?

Да, минималният капитал за откриване на дружество понастоящем наистина е 2 лв. Въпреки това ние винаги съветваме нашите клиенти да обмислят добре бъдещите си инвестиции по отношение дейността на компанията. Тъй като изключително голям брой фактори трябва да се вземат предвид при учредяването на една фирма, препоръчително е да се направи обстоен анализ на бъдещата дейност и свързаните с нея инвестиции.

Мога ли да очаквам индивидуално отношение?

Ние от Ай Джи Ен Консулт знаем колко важно е за всеки наш клиент да получава времето и вниманието, от което се нуждае. Нещо повече – ние смятаме, че в основата на професионализма стои способността да бъде отделяно специално внимание на счетоводството на всяка една компания. Поради тази причина, нашият екип разполага с гъвкав план и график на работа, които гарантират достатъчно възможности да извършваме своята работа в срок и с необходимата за това грижа.

Изпратете ни запитване