За нас

Разберете повече за нашият екип от квалифицирани специалисти и услугите, които предлагаме

Кои сме ние

Ние сме сплотен екип от квалифицирани специалисти 

Счетоводна компания Ай Джи Ен Консулт е събрала екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на финансите и счетоводството. Запознаваме се с целите на нашите клиенти и заедно ги превръщаме в реалност. Харесва ни да работим за хора с идеи, енергия и амбиция, които осъзнават колко важно за бизнеса им е счетоводството и в чии ръце го поверяват. Ние работим за успеха на клиентите си, защото това е пътят и към нашия успех.

Години опит в бранша

Отличаваме се с професионален опит и огромна отзивчивост към нуждите на нашите клиенти.

Доволни клиенти

За нас най-голямото признание са доволните клиенти, доверете се и Вие и развийте бизнеса си.

Експерти в бранша

Постоянно развиваме професионалните си умения и квалификационното  израстване.

Разберете повече за нас

Ай Джи Ен Консулт е счетоводна компания, която предлага на своите клиенти от различни бизнес отрасли професионални услуги и професионални счетоводни и пейрол (ТРЗ) услуги, намиране на решения и предоставяне на отговори на всички въпроси, касаещи успешното развитие на Вашия бизнес. Защо да изберете Ай Джи Ен Консулт? Счетоводна къща Ай Джи Ен Консулт помага на всички компании да оптимизират разходите си чрез предоставяне на счетоводни и пейрол услуги, данъчни и бизнес консултантски услуги, с професионално качество на достъпни цени.

Успехът ни се крие в успеха на нашите клиенти. Стремим се към установяване на дългосрочни взаиомоотношения с клиентите си и вярваме, че успешен бизнес се гради на взаимно доверие. В съвместната си работа целим да осигурим спокойствие на клиентите си, спестявайки им време и средства! Приципите, по които се ръководим в нашата работа, са професионализъм, качество, взаимно доверие, конфиденциалност, бързина и ефективност при осъществяване на услугите ни, индивидуален подход в работата си с всеки клиент.